Project Description

      Koncepcja salonu zakłada wykorzystanie wielu odcieni szarości, bieli i drewna. Jedna ze ścian ozdobiona została oryginalną grafiką z motywem kwiatowym. Posadzki wykończono płytkami imitującymi beton architektoniczny.
      Wyposażenie salonu stanowi szara sofa, nowoczesny stolik oraz liczne półki. Ponadto poniżej parapetu zaprojektowano dodatkowe miejsca siedzące. Wiszący stolik RTV wykończony został drewnem, które ciągnie się pasem pod sufitem i przechodzi w stół jadalniany.
      Jadalnia w projekcie oddziela przestrzeń salonu od kuchni i holu. Składa się jedynie z wąskiego stołu i czterech nowoczesnych, plastikowych krzeseł, jednak całkowicie spełnia oczekiwania użytkowników.
      Podłoga w kuchni i holu stanowi przedłużenie płytek wykorzystanych w salonie. Ściany również nawiązują do szarości betonu architektonicznego.
      Wyposażenie kuchni zostało zaprojekowane w sposób kontrastujący – fronty szafek są w większości białe, a blat ciemny. Jedynie szafki wiszące swoimi frontami nawiązują do drewna z salonu i jadalni. W kuchni zastosowano lodówkę do zabudowy i zlew jednokomorowy z ociekaczem wpuszczony w blat w ciemnym kolorze wyposażony w baterię z wyjmowaną wylewką.
      W holu wyposażenie stanowią szafy z białymi frontami oraz tapicerowane miejsce do siedzenia. Zastosowano również czarne dodatki i duże wiszące lustro.